SHOWROOM

Showroom van VLM Hydrocultuur

Laat je inspireren in onze showroom

In onze showroom in Made waan je jezelf in een groene oase. Overal waar je kijkt zie je plantenbakken opgesteld, hangt er groen aan de muur (van levend groen tot mos) of kom je andere toepassingen voor de professionele groenbranche tegen. Vanzelfsprekend is de showroom zo ontworpen dat je direct de voordelen van de door ons gekweekte hydroplanten kunt ervaren.

Daglicht is voor planten erg belangrijk. Daarnaast komen kleurstellingen van zowel bakken als planten beter tot z’n recht bij daglicht. Vandaar is er in de showroom veel van dat daglicht beschikbaar om u als klant een juist beeld van de situatie te schetsen.

De showroom laat zien dat de mogelijkheden van groen eindeloos zijn. Er zijn talloze pot-plant combinaties mogelijk. Hiervan hebben wij gepoogd een mooie selectie te maken. Van traditioneel tot modern, voor ieder wat wils.

Verticaal groen is ook van belang in binnenruimten. In de showroom kun je hier een aantal mooie voorbeelden van zien. Van eenvoudige plantenbakken aan de wand, tot compleet bewaterde systemen en ook onderhoudsvrij mos.

Normaliter loop je met de adviseur door de showroom om vervolgens in de mooie naastgelegen kantine de wensen te bespreken. Je mag er bij VLM Hydrocultuur vanuit gaan dat je deskundig te woord wordt gestaan en van juist advies wordt voorzien.

Showroom rechter zijkant bij de tekst onder het kopje laat je inspireren in onze showroom onder andere foto rotated 510x765
Showroom VLM Hydrocultuur