Showroom

Laat je inspireren in onze showroom

Laat je inspireren in onze showroom!

In onze showroom in Made waan je jezelf in een groene oase. Overal waar je kijkt zie je plantenbakken opgesteld, hangt er groen aan de muur (van levend groen tot mos) of kom je andere toepassingen voor de professionele groenbranche tegen. Vanzelfsprekend is de showroom zo ontworpen dat u direct de voordelen van de door ons gekweekte hydroplanten kunt ervaren.
Daglicht is voor planten erg belangrijk. Daarnaast komen kleurstellingen van zowel bakken als planten beter tot z’n recht bij daglicht. Vandaar is er in de showroom veel van dat daglicht beschikbaar om u als klant een juist beeld van de situatie te schetsen.

De showroom laat u zien dat de mogelijkheden van groen eindeloos zijn. Er zijn talloze pot-plantcombinaties mogelijk. Hiervan hebben wij gepoogd een mooie selectie te maken. De een zal hierin wat traditioneler zijn dan de ander, wellicht wordt u daardoor geprikkeld.

Verticaal groen is ook van belang in binnenruimten. In de showroom kunt u hier een aantal mooie voorbeelden van zien. Van eenvoudige plantenbakken aan de wand, tot compleet bewaterde systemen en ook onderhoudsvrij mos.

Normaliter loopt u met uw adviseur door de showroom om vervolgens in de mooie naastgelegen kantine uw wensen te bespreken. U mag er bij VLM Hydrocultuur vanuit gaan dat u deskundig te woord wordt gestaan en van juist advies wordt voorzien.

Voordelen van VLM Hydrocultuur:

  • Breed assortiment van hydroplanten, plantenbakken en toebehoren
  • Deskundig advies door professionals
  • Concurrerende prijzen
  • Hoogwaardige producten