Plantenbakken

Naast een breed assortiment planten biedt VLM Hydrocultuur ook een breed scala aan plantenbakken aan. Iedere plant die de kwekerij verlaat komt tenslotte terecht in een plantenbak.
Het assortiment plantenbakken is erg breed en van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar aardewerk, kunststof, metaal of maatwerk, je kunt hiervoor altijd bij ons terecht. Omdat er ontzettend veel plantenbakken te koop zijn, verkoopt VLM voornamelijk plantenbakken op bestelling.

Vindt u het lastig om zelf een keuze in pot-plant combinatie te maken? Geen probleem! De verkoopadviseurs van VLM denken graag mee over uw project.

Uitgelichte merken

Colourful

Deze unieke collectie bestaat uit een grote diversiteit aan vormen en maten welke onderling goed te combineren zijn. Deze collectie wordt namelijk op eenzelfde wijze geproduceerd in Duitsland.
De producten zijn waterdicht, vorstbestendig en voorzien van een UV bestendige lak. Ook is een groot deel te voorzien van zwenkwielen waarvan de meeste verzonken, hierdoor zijn de wielen niet zichtbaar. De producten in deze lijn zijn in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar.
De bakken uit de Colourful serie zijn volledig gemaakt van terugwinbare grondstoffen. Tevens wordt er voor productie gebruik gemaakt van afgedankte gerecyclede producten. Het proces is gecertificeerd om bovenstaande te blijven controleren.

Plantenbak Colourful VLM Hydrocultuur (2)
Plantenbak Colourful VLM Hydrocultuur (2)

Natural

Deze collectie vazen, plantenbakken, bowls en zuilen is samengesteld met een oog voor detail, functionaliteit, kwaliteit en creativiteit. Voor deze collectie wordt onder andere gebruik gemaakt van finishes zoals bladzilver, schors, hout, kokosnoot, metaalproducten, zand en schelpen. Hiervoor worden bijzondere technieken toegepast, uitgevoerd door enkel vakmensen.

Plantenbak Colourful VLM Hydrocultuur
Plantenbak Colourful VLM Hydrocultuur
Plantenbak Colourful VLM Hydrocultuur
Plantenbak Colourful VLM Hydrocultuur

Potterypots

Potterypots is een leverancier van hoogwaardige plantenbakken die goed met de markt meebewegen. Hierdoor hebben zij altijd een assortiment wat op het moment populair is. Natuurlijke materialen zijn een belangrijke factor in de series die Potterypots beschikbaar heeft. Op die manier past het goed bij de huidige stijltrends. De balans tussen kwaliteit, design en prijs blijft hierin altijd belangrijk. Dit zorgt voor een mooi programma aan producten, van de kleinste potjes voor op tafel tot potten voor de grootste bomen.

Luca Lifestyle

De collectie van Luca Lifestyle bestaat uit premium, lichtgewicht en duurzame potten met een luxe en verfijnde uitstraling. De eigen productie in Vietnam is van groot belang voor de beschikbaarheid en leverzekerheid van de producten. Een groot magazijn in Veen zorgt ervoor dat ook in Nederland producten snel geleverd worden. Het totale assortiment is opgedeeld in zes series, allemaal met eigen eigenschappen en mogelijkheden.

Superline

In de fabriek van Koopman Metaal worden de meest hoogwaardige producten uit metaal gemaakt. Naast een groot assortiment bakken die in uitgebreide series worden geproduceerd, is ook maatwerk van Superline erg populair. Omdat de producten naar de wens van de klant af te stemmen zijn, zijn ze vrijwel altijd geschikt voor een beplantingsproject. Het gehele proces van bewerken, lassen, snijden, monteren en aflakken gebeurt in eigen beheer. Op deze manier weet men altijd hoge kwaliteit te leveren.

BAQ Ecoline – BAQ Timeless

Baq staat voor hoogwaardige kwaliteit plantenbakken, waar vanaf het ontwerp tot en met de productie aandacht is besteed aan detail en afwerking. Door gebruik te maken van verschillende materialen heeft iedere Baq plantenbak zijn eigen unieke uitstraling wat de collectie zeer divers maakt: van eigentijds tot tijdloos, van stoer en ruig tot elegant en verfijnd, van kleurrijk tot minimalistisch.

Ecoline plantenbakken zijn gemaakt van gerecycled kunststof. De materialen zijn afkomstig van producten die al een zinvol leven achter de rug hebben, zoals oude autobumpers, telefoons, keyboards, computers en stofzuigers. Deze producten worden versnipperd, verhit en daarna in een nieuwe vorm gegoten. Op deze manier krijgen oude gebruikte producten een tweede leven. De plantenbakken worden in alle RAL-kleuren geleverd en zijn verkrijgbaar met handige accessoires.

De Ecoline plantenbakken zijn UV- en vorstbestendig en verkrijgbaar met handige accessoires. Zoals bodemverhogers, inzetbakken, irrigatiesystemen en wielplateaus.

Van alle bovenstaande merken zijn brochures beschikbaar via onze pagina ‘Downloads’. Voor prijzen verwijzen wij je graag naar onze verkoopmedewerkers en/of onze webshop.